معاون امور اقتصاد و دارایی در نهمین نشست کمیسیون سرمایه گذاری اتاق همدان مطرح کرد: ضعف همدان در جذب تسهیلات «بند الف تبصره ۱۸»

معاون امور اقتصاد و دارایی در نهمین نشست کمیسیون سرمایه گذاری اتاق همدان مطرح کرد: ضعف همدان در جذب تسهیلات «بند الف تبصره ۱۸»

دسته بندی : اخبار شناسه خبر : 4096 تاریخ انتشار : 1401/4/6 توسط 339 نفر دیده شد

معاون امور اقتصاد و دارایی در نهمین نشست کمیسیون سرمایه گذاری اتاق همدان مطرح کرد: ضعف همدان در جذب تسهیلات «بند الف تبصره ۱۸»

معاون امور اقتصاد و دارایی در نشست کمیسیون سرمایه گذاری اتاق همدان مطرح کرد:

ضعف همدان در جذب تسهیلات «بند الف تبصره ۱۸»

معاون اقتصاد و دارایی استان همدان نیز در خصوص تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بابیان اینکه این تسهیلات برنامه‌ریزی برای ایجاد فرصت‌های اشتغال جدید را دنبال می‌کند و نظارت بر طرح‌ها و تسریع در روند سرمایه‌گذاری‌ها مدنظر است، عنوان کرد: تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ به‌منظور رشد و پیشرفت استان‌های کشور از طریق ارتقا بهره‌وری و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها، تکمیل واحدهای نیمه‌تمام و ظرفیت‌های خالی بنگاه‌های تولیدی بر پایه آمایش سرزمین و افزایش تولید اشتغال کارآفرینی و ارتقا رشد اقتصادی برنامه‌ریزی‌شده است.

مرجان یزدان پور گفت: این تسهیلات در موارد کسب‌وکار خانگی، واحدهای تولیدی خرد، واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط، واحدهای تولیدی بزرگ، شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای تولیدی پیشران (واحدهایی که پیوند بیشتری با سایر واحدهای تولیدی دارند و با راه‌اندازی آن‌ها تولید کل اقتصاد با نرخ فزاینده‌ای افزایش خواهد یافت) قابل تخصیص است.

وی عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند طرح‌های دانش‌بنیان و فناوری بالا، تکمیل واحدهای تولیدی نیمه‌تمام، طرح‌های پیشران اقتصادی و طرح‌های تولیدی صادرات محور را در اولویت قرار دهند و متقاضیان باید با توجه به نوع فعالیت شغلی خود ابتدا به دستگاه مربوطه مراجعه و سپس اطلاعات خود را در سامانه آن دستگاه تکمیل کنند.

وی یادآور شد: امور اقتصادی و دارایی استان همدان شهریور ۱۴۰۰ از شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تفویض اختیار برای تصویب طرح‌ها در کمیته استانی در راستای تسریع در انجام امور را اخذ کرد.

یزدان پور گفت: دبیرخانه پس از بررسی در چارچوب دستورالعمل طرح‌ها را به بانک ارسال خواهد کرد ضمن اینکه بررسی و تائید توجیه فنی اقتصادی و مالی طرح‌ها و اعتبار سنجی متقاضی بر عهده بانک‌ها است.

وی گفت: موضوع طرح‌ها مربوط به دستگاه‌های صمت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، پارک علم و فناوری، تعاون کار و رفاه اجتماعی راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، کمیته امداد امام خمینی، ارتباطات و فناوری، راه و شهرسازی و بنیاد برکت است و این دستگاه‌ها موظف‌اند پس از اعطای تسهیلات نسبت به پایش مداوم طرح‌ها و اطمینان از راه‌اندازی آن اقدام و گزارش عملکرد را ماهانه به دبیرخانه ارسال کنند.

وی در ادامه بابیان اینکه در تصویب طرح‌ها با مشکلاتی روبرو بودیم که تلاش شد این مشکلات به حداقل ممکن برسد، گفت: در تصویب طرح‌ها مجموعه‌هایی صاحب‌نظر هستند اما باید یک سامانه متحد لحاظ شود چراکه تعدد سامانه‌ها در ارائه مجوز به سرمایه‌گذاران مشکل‌ساز شده است.

وی گفت از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون ۵۶ طرح مصوب شده و ۲۸۳ میلیارد تومان پرداخت صورت گرفته است ضمن اینکه تسهیلات این بند شناور است و اگر موفق به جذب آن نشویم استان‌های دیگر آن را خواهند گرفت.

یزدان پور بابیان اینکه میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی تا ۱۵ تیرماه مهلت‌دارند طرح‌های خود را معرفی کنند وگرنه اعتبارات به استان‌های دیگر داده خواهد شد، گفت: تولیدکنندگان باید برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ به دستگاهی که از آن مجوز گرفته‌اند مراجعه کنند.

وی عنوان کرد: دو هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار از این محل برای سال جاری در نظر گرفته‌شده و منتظر دریافت طرح‌ها هستیم ضمن اینکه طرح‌های دانش‌بنیان در اولویت قرار دارند.

 

یزدان پور بابیان اینکه دبیرخانه سرمایه‌گذاری استان و کمیته مقررات زدایی در اقتصاد دارایی فعال است، گفت: باید در جذب سرمایه‌گذار تلاش‌ها بیشتر شود.

عنوان سایت مرجع :
آدرس سایت مرجع : لینک
اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی همدان
آرشیو خبرنامه ها
اتوماسیون اداری
ثبت نام آنلاین کارت بازرگانی
طرح شکایات
تماس باما
نقشه سایت
English